Geef de auto wat hij waard is

autotuning24.nl tuning

Bilstein schokdempers worden al jaren in een adem genoemd met motorsport en de tuningmarkt. Het is een gerenommeerd merk dat internationaal bekend staat voor de innovatieve en hightech oplossingen bij engineering van onderstellen. Met andere woorden; wanneer je op zoek bent naar schokdempers moet je bij Bilstein zijn.

Suspension Setje van Bilstein Duitsland

Maar niet alleen de schokdempers van Bilstein zijn populair, bij de tuners zijn er nog een heel aantal andere setjes of onderdelen dat veelvuldig gebruikt wordt om de auto zodanig te tunen dat de auto precies dat wordt wat jij ervan wilt hebben. Natuurlijk komt er bij het tunen meer kijken dan alleen nieuwe schokdempers. Je kunt hierbij denken aan setjes om de auto te verlagen maar ook aan een nieuwe uitlaat of nieuwe bekleding van de stoelen. Je kunt het ook extremer doen en een rolkooi installeren. Dat wat jij wilt kan allemaal!

Bij veel auto’s zal je al Bilstein schokdempers aantreffen, maar Bilstein heeft een groot assortiment waarmee je precies de juiste schokdempers kunt uitzoeken die het juiste effect geven aan je auto. Of je nu de schokdempers gewoon wilt vervangen of een ander setje aan wilt schaffen om de performance te verbeteren of juist een sportiever tintje te geven aan de auto. Wanneer je op zoek bent naar schokdempers is het een aanrader om bij Bilstein te gaan kijken.

Tip: https://www.bilsteinschokdempers.nl/

Een ander Duits merk dat vaak in tandem gekocht wordt met Bilstein accessoires is Eibach. Eibach staat met name bekend om haar verlagingsveren. Deze helpen om de auto lager bij de grond te krijgen. Dit is de look die je wellicht gewend bent van de Fast en Furious films.

Tevens kiezen veel tuners voor Milltek uitlaten. Want het oor wil ook wat immers. Wat is een prachtige auto zonder passend geluid? Inderdaad niet veel. Een verkooppunt van deze uitlaten in Nederland is Milltekuitlaten.nl.

Met Bilstein, Eibach en Milltek ben je als cartuner al een heel eind op weg!

Facebook
Twitter
Pinterest